Διέγραψες την εφαρμογή μήνες πριν — γιατί είναι ακόμα εδώ τα υπολείμματα;
Το να σύρεις μια εφαρμογή στα Άχρηστα αφαιρεί μόνο το bundle. Οι caches, οι προτιμήσεις, τα support files και τα containers που άφησε διάσπαρτα στο Mac σου μπορούν να μείνουν για χρόνια — και οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν ότι υπάρχουν ακόμα.